Prijsvraag Jeanne van Heeswijk

Prijsvraag Jeanne van Heeswijk 14 mrt 08 PRIJSVRAAG Jeanne van Heeswijk (1965) staat bekend om haar projecten waarbij het publiek meer kan doen dan kijken. Ze werkte onder meer in de Indische Buurt en op IJburg in Amsterdam. Werk van Van Heeswijk is nu te zien op de tentoonstelling At random in De Paviljoens in Almere. Zie ook jeanneworks.net. Inzendingen kunnen voor 28 maart worden gemaild naar prijsvraagcs@nrc.nl of gestuurd naar Prijsvraag CS Sari, NRC Handelsblad, Postbus 3372, 1001 AD Amsterdam.
Prijsvraag Jeanne van Heeswijk 14 mrt 08 PRIJSVRAAG Jeanne van Heeswijk (1965) staat bekend om haar projecten waarbij het publiek meer kan doen dan kijken. Ze werkte onder meer in de Indische Buurt en op IJburg in Amsterdam. Werk van Van Heeswijk is nu te zien op de tentoonstelling At random in De Paviljoens in Almere. Zie ook jeanneworks.net. Inzendingen kunnen voor 28 maart worden gemaild naar prijsvraagcs@nrc.nl of gestuurd naar Prijsvraag CS Sari, NRC Handelsblad, Postbus 3372, 1001 AD Amsterdam.

Jeanne van Heeswijk (1965) staat bekend om haar projecten waarbij het publiek meer kan doen dan kijken. Ze werkte onder meer in de Indische Buurt en op IJburg in Amsterdam. Werk van Van Heeswijk is nu te zien op de tentoonstelling At random in De Paviljoens in Almere. Zie ook jeanneworks.net.Inzendingen kunnen voor 28 maart worden gemaild naar prijsvraagcs@nrc.nl of gestuurd naar Prijsvraag CS Sari, NRC Handelsblad, Postbus 3372, 1001 AD Amsterdam.