op nrcnext.nl

Vandaag in het nieuws

Iran kiest een nieuw parlement De regeringsleiders van de EU-lidstaten ronden de tweedaagse Europese top af Loting kwartfinales Champions League en UEFA Cup. Tegen wie speelt PSV?

Vandaag in de weblogs

Pas op voor sluwe leningen

Wie leent krijg een notering bij het Bureau Krediet Registratie. Daarmee wordt het moeilijker om nog meer te lenen. „Dat is mooi”, schrijft econoom Erica Verdegaal op haar geldblog „want dan duik je niet per abuis té diep in het rood. Hoewel? Er zijn bedrijven die geld uitlenen aan mensen die nergens meer terecht kunnen”.

Lees er meer overop nrcnext.nl/geldblog

Een goed pak slaag

Waarom doen westerse mannen het altijd zo goed bij Russinnen? „'Ze slaan niet, ze drinken niet', vertelde een Russische vriendin me eens. Als zo’n cliché opgeld doet, moet het wel heel erg gesteld zijn met die Russische mannen”, schrijft NRC-correspondent Michel Krielaars op zijn blog.

Meer over de Russische man op nrc.nl/moskou

Twee jaar nrc.next

Vandaag bestaat nrc.next twee jaar. Gisteren werd dit alvast gevierd - maar de krant moest ook worden gemaakt.

Bekijk de foto's op nrcnext.nl/nextlog