Nijmeegs Boekenfeest

Nijmeegs Boekenfeest Concertgebouw de Vereeniging is op 15 maart voor de tweede maal het decor voor het Nijmeegs Boekenfeest. Pieter Steinz gaat in gesprek met J. Bernlef, schrijver van het Boekenweekgeschenk en met Renate Dorrestein, schrijver van het Boekenweekessay. De nestor van de Nederlandse literatuur Louis Th. Lehmann staat op het podium met de jonge zangeres Roos Rebergen. Tommy Wieringa en Ilja Leonard Pfeijffer lezen voor. De Memphis Maniacs brengen Elvis tot leven. Vader Jan en dochter Sanne Terlouw vertellen over hun gezamenlijke boek. En filosoof Bas Haring legt het nog eens uit. Concertgebouw De Vereeniging, Keizer Karelplein 2d, Nijmegen. Toegang: 10 euro. Inl: 024-3221100 & www.nijmeegsboekenfeest.nl AMSTERDAM 14-2-2006. HENK BERNLEF FOTO LEX VAN ROSSEN Rossen, Lex van

Concertgebouw de Vereeniging is op 15 maart voor de tweede maal het decor voor het Nijmeegs Boekenfeest. Pieter Steinz gaat in gesprek met J. Bernlef, schrijver van het Boekenweekgeschenk en met Renate Dorrestein, schrijver van het Boekenweekessay. De nestor van de Nederlandse literatuur Louis Th. Lehmann staat op het podium met de jonge zangeres Roos Rebergen. Tommy Wieringa en Ilja Leonard Pfeijffer lezen voor. De Memphis Maniacs brengen Elvis tot leven. Vader Jan en dochter Sanne Terlouw vertellen over hun gezamenlijke boek. En filosoof Bas Haring legt het nog eens uit.

Concertgebouw De Vereeniging, Keizer Karelplein 2d, Nijmegen. Toegang: 10 euro. Inl: 024-3221100 & www.nijmeegsboekenfeest.nl