Meningsverschil over succes van het e-book

Op de website van Boekblad is een discussie ontstaan over het vermeende succes van het elektronische boek. Toen Sander van Kempen, uitgever van e-books, op de website liet weten dat er groei in zijn onderneming zit, was er snel een reactie van Henk Kraima van het CPNB. Hij wees erop dat groei eenvoudig is wanneer de verkoop zo gering is. Toch is er wel degelijk iets aan het veranderen, aldus Erik Rigters van Pinion, uitgever van e-books. ”De groei van e-books zit in de opstelling van uitgevers. En daar is duidelijk sprake van een kentering, ze vragen niet meer óf ze e-books willen uitgeven zoals een jaar geleden het geval was.”

Lees de volledige berichten op: http://papierenman.blogspot.com en nrc.nl/boekenblog

M.m.v. Hans Cottyn, Toef Jaeger, Sebastiaan Kort en Dirk Leyman