Liefde per bon

…wat me ook hielp weer één te worden met de grotemensenwereld daar buiten, is een klein bonnetje voor een kop espresso dat ik in mijn portemonnee tegenkwam. De koffie kostte me 4,25 $ – daar is al het nodige over te zeggen – maar opeens las ik eens goed wat er verder op de bon

…wat me ook hielp weer één te worden met de grotemensenwereld daar buiten, is een klein bonnetje voor een kop espresso dat ik in mijn portemonnee tegenkwam. De koffie kostte me 4,25 $ - daar is al het nodige over te zeggen - maar opeens las ik eens goed wat er verder op de bon stond…

“I LOVE YOU…….KINDA”? Ik hou van je, zo’n beetje? Meteen maar eens verder gekeken wat de New Yorkse bonnen me nog meer vertellen: “PEACE LOVE UNITY RESPECT”.

bon2.jpg

Mijn Thais en Chinees zijn voor deze bonnen niet goed genoeg…
bon3.jpg
bon4.jpg

…en wat ik hier gegeten heb, zullen we nooit meer weten.
bon5.jpg