Kikker met een grote K

Kikker met een grote K KINDEREN De prentenboeken over Kikker van Max Velthuijs zijn geliefde kinderboeken waarin Kikker samen met Eend, Haas, Varkentje en Rat allerlei avonturen beleeft. Op de expositie Kikker met een grote K in het Haags Gemeentemuseum zijn de originele tekeningen te zien die Velthuijs maakte voor zijn prentenboeken. Ook zijn er activiteiten zoals een museumles: Kikker kijkt naar kunst, waar de originele prentenexpositie wordt bezocht, maar ook werken worden bekeken van Mankes en Westerik. Er zijn workshops Kikker en ik, waarbij wordt voorgelezen en kinderen daarna met krijt en papier aan het werk gaan. Uitgever Leopold, heeft een Kikkertiendaagse georganiseerd: www.kikkertiendaagse.nl Inl www.gemeentemuseum.nl

De prentenboeken over Kikker van Max Velthuijs zijn geliefde kinderboeken waarin Kikker samen met Eend, Haas, Varkentje en Rat allerlei avonturen beleeft. Op de expositie Kikker met een grote K in het Haags Gemeentemuseum zijn de originele tekeningen te zien die Velthuijs maakte voor zijn prentenboeken. Ook zijn er activiteiten zoals een museumles: Kikker kijkt naar kunst, waar de originele prentenexpositie wordt bezocht, maar ook werken worden bekeken van Mankes en Westerik. Er zijn workshops Kikker en ik, waarbij wordt voorgelezen en kinderen daarna met krijt en papier aan het werk gaan. Uitgever Leopold, heeft een Kikkertiendaagse georganiseerd: www.kikkertiendaagse.nl

Inl www.gemeentemuseum.nl