Job Koelewijn

Job Koelewijn De expositie van Job Koelewijn begint al voordat je Museum De Pont binnengaat. Op het plein voor de ingang staat een verplaatsbare bioscoop. De bezoeker wordt uitgenodigd plaats te nemen en de zwarte wand kadert het beeld en focust de blik. Op de plek van het filmdoek bevindt zich een opening naar buiten; in plaats van een film wordt hier de werkelijkheid zelf vertoond. In De Pont heeft Koelewijn een aantal bestaande fotowerken en sculpturen gecombineerd met werken die met het oog op deze expositie zijn gemaakt. Samen vormen ze één grote installatie waarin de ervaring van het hier en nu een belangrijk uitgangspunt is. Job Koelewijn t/m 22 juni in De Pont, Wilhelminapark 1, Tilburg, Di-zo 11-17u

De expositie van Job Koelewijn begint al voordat je Museum De Pont binnengaat. Op het plein voor de ingang staat een verplaatsbare bioscoop. De bezoeker wordt uitgenodigd plaats te nemen en de zwarte wand kadert het beeld en focust de blik. Op de plek van het filmdoek bevindt zich een opening naar buiten; in plaats van een film wordt hier de werkelijkheid zelf vertoond. In De Pont heeft Koelewijn een aantal bestaande fotowerken en sculpturen gecombineerd met werken die met het oog op deze expositie zijn gemaakt. Samen vormen ze één grote installatie waarin de ervaring van het hier en nu een belangrijk uitgangspunt is.

Job Koelewijn t/m 22 juni in De Pont, Wilhelminapark 1, Tilburg, Di-zo 11-17u