I’m Not There

I’m Not There Zes acteurs gebruikte regisseur Todd Haynes om Bob Dylan te spelen in zijn eigenzinnige biopic I’m Not There, waaronder een vrouw, Cate Blanchett. Dat is alles bij elkaar nogal een rommeltje, maar dat klopt wel. Als Bob Dylan iets is, is het messy. De film is over het geheel genomen wisselvallig, maar trefzeker is de originele keuze uit Dylans muziek – de selectie is beter dan bij veel Dylanconcerten de laatste jaren. Cate Blanchett verdiende een Oscarnominatie voor haar knappe en heel precies lijkende vertolking van ‘Jude Quinn’: de controversiële Bob Dylan in het midden van de jaren zestig I’m Not There Regie: Todd Haynes. Met: Christian Bale, Heath Ledger, Cate Blanchett, Richard Gere. In: 9 bioscopen. scene uit de film I'm Not There (2007) FOTO: A-Film Heath Ledger A-Film

Zes acteurs gebruikte regisseur Todd Haynes om Bob Dylan te spelen in zijn eigenzinnige biopic I’m Not There, waaronder een vrouw, Cate Blanchett. Dat is alles bij elkaar nogal een rommeltje, maar dat klopt wel. Als Bob Dylan iets is, is het messy. De film is over het geheel genomen wisselvallig, maar trefzeker is de originele keuze uit Dylans muziek – de selectie is beter dan bij veel Dylanconcerten de laatste jaren. Cate Blanchett verdiende een Oscarnominatie voor haar knappe en heel precies lijkende vertolking van ‘Jude Quinn’: de controversiële Bob Dylan in het midden van de jaren zestig

I’m Not There Regie: Todd Haynes. Met: Christian Bale, Heath Ledger, Cate Blanchett, Richard Gere. In: 9 bioscopen.