Heiner Goebbels in de Branding

Heiner Goebbels in de Branding Dag in de Branding, het regelmatige weerkerende ééndaagse Festival voor Nieuwe Muziek in Den Haag, valt 15 maart samen met de laatste dag van het festival rond Heiner Goebbels. In het Atrium van het stadhuis klinkt muziek van Steve Reich (Six Pianos) en Julius Eastman (Crazy Nigger), in TAG wordt geconcerteerd door Yolande Harris, in het Theater aan het Spui zijn er premières svan Peter Adriaansz, Peter van Bergen en Huib Emmer en in het Koninklijk Conservatorium gaan van Goebbels Surrogate Cities en The Next Day, gevolgd door een afterparty Dag in de Branding: 15 maart 15u-03u. Kaarten: www.dagindebranding.nl en Ticketshop Haags Uitburo.
Heiner Goebbels in de Branding Dag in de Branding, het regelmatige weerkerende ééndaagse Festival voor Nieuwe Muziek in Den Haag, valt 15 maart samen met de laatste dag van het festival rond Heiner Goebbels. In het Atrium van het stadhuis klinkt muziek van Steve Reich (Six Pianos) en Julius Eastman (Crazy Nigger), in TAG wordt geconcerteerd door Yolande Harris, in het Theater aan het Spui zijn er premières svan Peter Adriaansz, Peter van Bergen en Huib Emmer en in het Koninklijk Conservatorium gaan van Goebbels Surrogate Cities en The Next Day, gevolgd door een afterparty Dag in de Branding: 15 maart 15u-03u. Kaarten: www.dagindebranding.nl en Ticketshop Haags Uitburo.

Dag in de Branding, het regelmatige weerkerende ééndaagse Festival voor Nieuwe Muziek in Den Haag, valt 15 maart samen met de laatste dag van het festival rond Heiner Goebbels. In het Atrium van het stadhuis klinkt muziek van Steve Reich (Six Pianos) en Julius Eastman (Crazy Nigger), in TAG wordt geconcerteerd door Yolande Harris, in het Theater aan het Spui zijn er premières svan Peter Adriaansz, Peter van Bergen en Huib Emmer en in het Koninklijk Conservatorium gaan van Goebbels Surrogate Cities en The Next Day, gevolgd door een afterparty

Dag in de Branding: 15 maart 15u-03u. Kaarten: www.dagindebranding.nl en Ticketshop Haags Uitburo.