Goedendag,

Goedendag, Ik heet Caspar. Samen met mijn broertje heb ik ook een smurfenhuis gemaakt! Er zit licht in het huis. De smurfen die ik heb gebruikt zijn 2x houthaksmurf en 3x moppersmurf en 1x lolsmurf en 1x baksmurf, 1x kat en 1x voetbalsmurf, 1x boodschappensmurf, 2x smurfin en 2x babysmurf. Voetbalsmurf is aan het trainen en baksmurf is pannenkoeken aan het bakken. Het was moeilijk om te bouwen. Smurfennieuws van Ludo en Caspar van Doornmalen, 5 en 7 jaar, uit Zaltbommel

Ik heet Caspar. Samen met mijn broertje heb ik ook een smurfenhuis gemaakt! Er zit licht in het huis. De smurfen die ik heb gebruikt zijn 2x houthaksmurf en 3x moppersmurf en 1x lolsmurf en 1x baksmurf, 1x kat en 1x voetbalsmurf, 1x boodschappensmurf, 2x smurfin en 2x babysmurf. Voetbalsmurf is aan het trainen en baksmurf is pannenkoeken aan het bakken. Het was moeilijk om te bouwen.

Smurfennieuws van Ludo en Caspar van Doornmalen, 5 en 7 jaar, uit Zaltbommel