Glamoureus

Glamoureus De in New York wonende fotograaf David Drebin heeft zijn eerste expositie in Nederland. Hij maakte naam als modefotograaf, portretteerde beroemdheden als filmster Charlize Theron, de ex-schoondochter van koningin Elizabeth, Fergie en rapper 50 Cent. Ook maakte hij de foto's bij de reclamecampagnes voor Conde Nast Fashion Rocks, MTV, Mercedes and Adidas. Zijn foto's zijn weelderig en glamoureus. In de galerie Torch is nu zijn expositie Sexy Funny, Funny Sexy te zien. Volgens Drebin zijn zijn foto's grappig, sexy en droevig of een combinatie van de drie. David Drebin t/m 12 april in galerie Torch, Lauriergracht 94, Amsterdam, do-vr 13-18u en t/m 11 mei bij Kunstcentrum, Willem3, Vlissingen modellenbureau
Glamoureus De in New York wonende fotograaf David Drebin heeft zijn eerste expositie in Nederland. Hij maakte naam als modefotograaf, portretteerde beroemdheden als filmster Charlize Theron, de ex-schoondochter van koningin Elizabeth, Fergie en rapper 50 Cent. Ook maakte hij de foto's bij de reclamecampagnes voor Conde Nast Fashion Rocks, MTV, Mercedes and Adidas. Zijn foto's zijn weelderig en glamoureus. In de galerie Torch is nu zijn expositie Sexy Funny, Funny Sexy te zien. Volgens Drebin zijn zijn foto's grappig, sexy en droevig of een combinatie van de drie. David Drebin t/m 12 april in galerie Torch, Lauriergracht 94, Amsterdam, do-vr 13-18u en t/m 11 mei bij Kunstcentrum, Willem3, Vlissingen modellenbureau Drebin, David

De in New York wonende fotograaf David Drebin heeft zijn eerste expositie in Nederland. Hij maakte naam als modefotograaf, portretteerde beroemdheden als filmster Charlize Theron, de ex-schoondochter van koningin Elizabeth, Fergie en rapper 50 Cent. Ook maakte hij de foto's bij de reclamecampagnes voor Conde Nast Fashion Rocks, MTV, Mercedes and Adidas. Zijn foto's zijn weelderig en glamoureus. In de galerie Torch is nu zijn expositie Sexy Funny, Funny Sexy te zien. Volgens Drebin zijn zijn foto's grappig, sexy en droevig of een combinatie van de drie.

David Drebin t/m 12 april in galerie Torch, Lauriergracht 94, Amsterdam, do-vr 13-18u en t/m 11 mei bij Kunstcentrum, Willem3, Vlissingen