Filmmiddag

Filmmiddag Museum Boijmans Van Beuningen fungeert 16 maart als ’arthouse’. Het museum toont werken uit de collectie bewegend beeld en ontsluit zo zijn verzameling. Voor de samenstelling van het programma heeft de stadsredactie van het museum de kunstenaars Lydia Schouten, Ronald Cornelissen, Q.S. Serafijn en Fucking Good Art uitgenodigd. Zij geven voorafgaand aan de vertoning van hun selectie een korte toelichting. De entree tot de filmzaal is gratis en reserveren is niet mogelijk. Zondag wordt het drie uur durend gesprek tussen kunstenaars Joseph Beuys en Peter Struycken getoond, dat plaatsvond op 19 april 1980 in het museum. Museum Boijmans Van Beuningen, Museumpark, Rotterdam. Inl www.boijmans.nl

Museum Boijmans Van Beuningen fungeert 16 maart als ’arthouse’. Het museum toont werken uit de collectie bewegend beeld en ontsluit zo zijn verzameling. Voor de samenstelling van het programma heeft de stadsredactie van het museum de kunstenaars Lydia Schouten, Ronald Cornelissen, Q.S. Serafijn en Fucking Good Art uitgenodigd. Zij geven voorafgaand aan de vertoning van hun selectie een korte toelichting. De entree tot de filmzaal is gratis en reserveren is niet mogelijk. Zondag wordt het drie uur durend gesprek tussen kunstenaars Joseph Beuys en Peter Struycken getoond, dat plaatsvond op 19 april 1980 in het museum.

Museum Boijmans Van Beuningen, Museumpark, Rotterdam. Inl www.boijmans.nl