Eylem Aladogan

Eylem Aladogan Eylem Aladogan (1975) maakt monumentale installaties die zich kenmerken door een spel met architectonische en meer organische elementen. De ruimtelijkheid in haar werk verdicht zich tot een dynamische concentratie waarin een diepere lading schuil lijkt te gaan. Het Kröller-Müller Museum laat haar sculpturale installatiewerken zien. Haar nieuwe installatie Before Departure (all my changes were there) wordt voor het eerst getoond. Ontwerpster Claudy Jongstra heeft hiervoor de vilten kabels ontworpen en Koninklijke Tichelaar en het Europees Keramisch Werkcentrum hebben een deel van de keramische objecten geproduceerd. Eylem Aladogan t/m 8 juni in Museum Kröller Müller, Houtkampweg 6, Otterlo. Dag 10-17u

Eylem Aladogan (1975) maakt monumentale installaties die zich kenmerken door een spel met architectonische en meer organische elementen. De ruimtelijkheid in haar werk verdicht zich tot een dynamische concentratie waarin een diepere lading schuil lijkt te gaan. Het Kröller-Müller Museum laat haar sculpturale installatiewerken zien. Haar nieuwe installatie Before Departure (all my changes were there) wordt voor het eerst getoond. Ontwerpster Claudy Jongstra heeft hiervoor de vilten kabels ontworpen en Koninklijke Tichelaar en het Europees Keramisch Werkcentrum hebben een deel van de keramische objecten geproduceerd.

Eylem Aladogan t/m 8 juni in Museum Kröller Müller, Houtkampweg 6, Otterlo. Dag 10-17u