En verder: Galerie / Foto

Keramiek van Les Manning En verder: Galerie / Foto Elza Show De Elza Show van Elza Jo (1981) bestaat uit een serie werken, die een mix vormt van fotografie en andere - collageachtige - technieken. Ze portretteert vrienden en idolen. En een enkele keer is Elza Jo zelf het onderwerp. Foto’s worden bewerkt met viltstift, beplakt met stof en soms ook uitgeknipt. In galerie Cokkie Snoei zijn tegelijkertijd Niels Broszat's bloemportretten te zien die 17de eeuwse stillevens verbinden met de hedendaagse ‘camper kitsch’. Van 16 maart (opening 17u) t/m 13 april bij Cokkie Snoei, Mauritsweg 55, Rotterdam. Inl www.cokkiesnoei.com Les Manning Het keramische werk van Les Manning is geïnspireerd door het landschap van de Canadeese Rocky Mountains, het gebied waar hij tot voor kort woonde. Manning combineert klei, porselein en steengoed. Al die materialen brengen een spanning teweeg in het keramische proces, vergelijkbaar met de ontstaansgeschiedenis van het landschap. T/m 6 april in Galerie Carla Koch, Veemkade 500 (6de etage), gebouw Detroit, A'dam. Za en zo 11-18u. Inl 020-6737310. KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA