En verder: Film

En verder: Film Definitely, Maybe Een verrassend goede romantische komedie die van de gebaande paden durft af te wijken, met verfrissend resultaat. Zo laat de film simpelweg zien dat mensen meerdere relaties hebben voordat ze trouwen en kinderen krijgen. Dé ware bestaat niet. You, the Living Een duidelijk overkoepelend thema heeft You, the Living niet, of het moest iets algemeens zijn als: het valt ook niet mee, het leven. No Country for Old Men Weergaloze moderne western van de Coen-broers, een revanche op de reeks middelmatige films die ze hiervoor maakten. In een grimmige woestijn op de grens van Texas en Mexico treft een Vietnam-veteraan een stapel lijken aan: bende-oorlog. Hij vindt ook een koffertje met dollars en dat neemt hij mee. There will be blood Grimmig en fascinerend epos van Paul Thomas Anderson over een olieman in het begin van de twintigste eeuw die voortgedreven door hebzucht en haat een fortuin vergaart waarmee hij zich voorgoed van de rest van de mensheid hoopt te bevrijden. scene uit de film The Spiderwick Chronicles (2008) FOTO: UPI
En verder: Film Definitely, Maybe Een verrassend goede romantische komedie die van de gebaande paden durft af te wijken, met verfrissend resultaat. Zo laat de film simpelweg zien dat mensen meerdere relaties hebben voordat ze trouwen en kinderen krijgen. Dé ware bestaat niet. You, the Living Een duidelijk overkoepelend thema heeft You, the Living niet, of het moest iets algemeens zijn als: het valt ook niet mee, het leven. No Country for Old Men Weergaloze moderne western van de Coen-broers, een revanche op de reeks middelmatige films die ze hiervoor maakten. In een grimmige woestijn op de grens van Texas en Mexico treft een Vietnam-veteraan een stapel lijken aan: bende-oorlog. Hij vindt ook een koffertje met dollars en dat neemt hij mee. There will be blood Grimmig en fascinerend epos van Paul Thomas Anderson over een olieman in het begin van de twintigste eeuw die voortgedreven door hebzucht en haat een fortuin vergaart waarmee hij zich voorgoed van de rest van de mensheid hoopt te bevrijden. scene uit de film The Spiderwick Chronicles (2008) FOTO: UPI UPI