En verder: Diversen

En verder: Diversen Voettocht De jaarlijkse voettocht (26 kilometer) van Erasmus (Woudestein, Rotterdam) naar 'de andere Erasmus-stad' Gouda (waar hij opgegroeid is) door de stad en polder, langs vennetjes en houtwallen is 15 maart vanaf 09u. Inschrijving bij het ESSC. Inl www.eur.nl/studium Ouder worden Douwe Driaaisma, auteur van o.a. Waarom het leven sneller gaat als je ouder wordt houdt 15 maart (15u) een Boekenweeklezing over zijn nieuwe boek De heimweefabriek. Theater in de Kelder, selexyz Donner, Lijnbaan 150. Rotterdam. Inl: 010-4132070 & www.selexyz.nl Zaai- en Kweekweekend Op 15 en 16 maart is het Zaai- en Kweekweekend in de Utrechtse Botanische Tuinen voor zaadjes, plantjes, oefenen met stekken, planten scheuren en iedereen kan met zijn of haar vragen terecht bij de experts. Ook worden er demonstraties van vermeerderings technieken gegeven. Van 10-17u in het Kassencomplex van de Botanische Tuinen bij Fort Hoofddijk, Budapestlaan 17, Utrecht. Inl www.botanischetuinen.uu.nl vergeet-me-nietjes? boshyacintjes?