De Ashton Brothers

De Ashton Brothers Step right up, step right up! De Ashton Brothers zijn terug in de streek, met een nieuwe voorstelling: Charlatans: A Medicine Show. De Ashton Brothers zijn muzikale clowns die overrompelende en komische slapstickshows over variété maken. Na De tragiek van de onderman en Ballyhoo! is dit hun derde show. De titel verwijst naar de Amerikaanse circustraditie. In 19e-eeuwse medicine shows probeerden reizende kwakzalvers hun magische drankjes te verkopen, ondersteund door een hoog alcoholpercentage, circusacts, muzikanten en freaks. Dus komt dat zien en proef zelf wat de Ashton Brothers u nu weer door de strot zullen duwen. Première maandag Nieuwe Luxor, Rotterdam. Tournee t/m 21 juni.; Info www.ashtonbrothers.nl.

Step right up, step right up! De Ashton Brothers zijn terug in de streek, met een nieuwe voorstelling: Charlatans: A Medicine Show. De Ashton Brothers zijn muzikale clowns die overrompelende en komische slapstickshows over variété maken. Na De tragiek van de onderman en Ballyhoo! is dit hun derde show. De titel verwijst naar de Amerikaanse circustraditie. In 19e-eeuwse medicine shows probeerden reizende kwakzalvers hun magische drankjes te verkopen, ondersteund door een hoog alcoholpercentage, circusacts, muzikanten en freaks. Dus komt dat zien en proef zelf wat de Ashton Brothers u nu weer door de strot zullen duwen.

Première maandag Nieuwe Luxor, Rotterdam. Tournee t/m 21 juni.; Info www.ashtonbrothers.nl.