Courtesy Hans Kemna

Courtesy Hans Kemna De Hallen Haarlem toont vanaf 15 maart onder de titel Courtesy Hans Kemna een selectie uit Hans Kemna’s fotografiecollectie. Kemna, de grondlegger van de Nederlandse film- en theatercasting, begint in de jaren ’90 met het verzamelen van fotografie waarin ‘de mens’ centraal staat. Naast bekende Nederlandse fotografen, zoals Céline van Balen, Rineke Dijkstra en Hellen van Meene, verzamelt Kemna ook werk van internationale sterfotografen als Nan Goldin en Wolfgang Tillmans. Het werk van Tillmans zal met meer dan 50 werken een prominente rol spelen in deze tentoonstelling. Van 15 mrt t/m 8 juni in De Hallen, Haarlem. Di-za 11-17u, zo 12-17u. Inl: 023-5115775 & www.dehallenhaarlem.nl

De Hallen Haarlem toont vanaf 15 maart onder de titel Courtesy Hans Kemna een selectie uit Hans Kemna’s fotografiecollectie. Kemna, de grondlegger van de Nederlandse film- en theatercasting, begint in de jaren ’90 met het verzamelen van fotografie waarin ‘de mens’ centraal staat. Naast bekende Nederlandse fotografen, zoals Céline van Balen, Rineke Dijkstra en Hellen van Meene, verzamelt Kemna ook werk van internationale sterfotografen als Nan Goldin en Wolfgang Tillmans. Het werk van Tillmans zal met meer dan 50 werken een prominente rol spelen in deze tentoonstelling.

Van 15 mrt t/m 8 juni in De Hallen, Haarlem. Di-za 11-17u, zo 12-17u. Inl: 023-5115775 & www.dehallenhaarlem.nl