Branquinho in Antwerpen

Branquinho in Antwerpen Moi Veronique, Branquinho TOuTe Nue in het ModeMuseum in Antwerpen geeft een overzicht van de 10 jaar die ontwerpster Veronique Branquinho (1973) met een eigen label in het modevak zit. Ze studeerde in 1995 af aan de Antwerpse modeacademie en had drie jaar later haar eerste collectie in Parijs. Het was ook haar internationale doorbraak. Modehuis Givenchy vroeg haar, maar Branquinho bleef alleen werken. In 2003 volgden een mannenlijn en een eigen winkel (t.o. het MoMu). De tentoonstelling is bedacht door Branquinho zelf, samen met schrijver Oscar van den Boogaard en architect Sven Grooten. ModeMuseum, Nationalestraat 28, Antwerpen, t/m 17 aug di t/m zo 10-18u. Inl 0032 34702770 en www.momu.be

Moi Veronique, Branquinho TOuTe Nue in het ModeMuseum in Antwerpen geeft een overzicht van de 10 jaar die ontwerpster Veronique Branquinho (1973) met een eigen label in het modevak zit. Ze studeerde in 1995 af aan de Antwerpse modeacademie en had drie jaar later haar eerste collectie in Parijs. Het was ook haar internationale doorbraak. Modehuis Givenchy vroeg haar, maar Branquinho bleef alleen werken. In 2003 volgden een mannenlijn en een eigen winkel (t.o. het MoMu). De tentoonstelling is bedacht door Branquinho zelf, samen met schrijver Oscar van den Boogaard en architect Sven Grooten.

ModeMuseum, Nationalestraat 28, Antwerpen, t/m 17 aug di t/m zo 10-18u. Inl 0032 34702770 en www.momu.be