Animatiefilms maken

Animatiefilms maken Op het Amsterdam Fantastic Film Festival in april wemelt het van de superhelden. Er draaien veel stoere films voor helden tot 15 jaar. Kinderen die nu al zelf aan de slag willen kunnen meedoen met de Superhelden Animatiefilmwedstrijd. Spelregels: er zijn twee categorieën 8 t/m 11 jaar en 12 t/m 15 jaar. De animatiefilms zijn maximaal 1 minuut en mogen alleen worden gemaakt met de stop-motion techniek. Deze techniek wordt uitgelegd op de website www.afffkids.nl onder het kopje 'Hoe maak je de superhelden animatiefilm?'. De film moet uiterlijk 25 maart ingestuurd worden naar Afff/Kids Superhelden Filmwedstrijd t.a.v. Edward en Jurre, Pieter Kiesstraat 42 , 2013 BJ Haarlem. Superman held
Animatiefilms maken Op het Amsterdam Fantastic Film Festival in april wemelt het van de superhelden. Er draaien veel stoere films voor helden tot 15 jaar. Kinderen die nu al zelf aan de slag willen kunnen meedoen met de Superhelden Animatiefilmwedstrijd. Spelregels: er zijn twee categorieën 8 t/m 11 jaar en 12 t/m 15 jaar. De animatiefilms zijn maximaal 1 minuut en mogen alleen worden gemaakt met de stop-motion techniek. Deze techniek wordt uitgelegd op de website www.afffkids.nl onder het kopje 'Hoe maak je de superhelden animatiefilm?'. De film moet uiterlijk 25 maart ingestuurd worden naar Afff/Kids Superhelden Filmwedstrijd t.a.v. Edward en Jurre, Pieter Kiesstraat 42 , 2013 BJ Haarlem. Superman held

Op het Amsterdam Fantastic Film Festival in april wemelt het van de superhelden. Er draaien veel stoere films voor helden tot 15 jaar. Kinderen die nu al zelf aan de slag willen kunnen meedoen met de Superhelden Animatiefilmwedstrijd. Spelregels: er zijn twee categorieën 8 t/m 11 jaar en 12 t/m 15 jaar. De animatiefilms zijn maximaal 1 minuut en mogen alleen worden gemaakt met de stop-motion techniek. Deze techniek wordt uitgelegd op de website www.afffkids.nl onder het kopje 'Hoe maak je de superhelden animatiefilm?'. De film moet uiterlijk 25 maart ingestuurd worden naar Afff/Kids Superhelden Filmwedstrijd t.a.v. Edward en Jurre, Pieter Kiesstraat 42 , 2013 BJ Haarlem.