2 Meebeslissen

Wat moet PPSR spelen?

Festivals beïnvloeden

www.paaspop.nl

Iedereen kan voortaan Jan Smeets zijn, de organisator van Pinkpop. Vanuit de luie stoel kun je voortaan popfestivals beïnvloeden. Het Tilburgse Festival ZXZW vraagt om suggesties bij zijn Hyves- en Last FM-leden. Het Belgische Pukkelpop heeft een complete internetcommunity opgericht. Paaspop in Schijndel (22 en 23 maart) en Peter Pan Speedrock (PPSR) gaan nog verder. Het festival en de band vragen de fans een top tien van hun favoriete PPSR-nummers op te sturen. De band zal zijn set hierop aanpassen. Zanger Peter van Elderen: „Na zeven albums krijgen we enorm veel verzoekjes. Nu zijn we het publiek voor en kunnen we nog repeteren. Mijn geheugen is namelijk ook niet denderend”. Niet alleen populaire nummers worden gespeeld, de band is ook gevoelig voor een mooie uitleg. Insturen kan tot 17 maart naar ppsr@paaspop.nl. (TH)