tv film

tv film About a Boy (Chris & Paul Weitz, 2002) Net5, 20.30-22.30u. Verfilming van een boek over oudere jongens van Nick Hornby, met Hugh Grant als aandoenlijke, verstokte versierder. Diens hardnekkige vrijblijvendheid wordt ontregeld door een twaalfjarig jochie. Zonder het venijn van het boek, maar wel heerlijke komedie.

About a Boy(Chris & Paul Weitz, 2002)Net5, 20.30-22.30u.

Verfilming van een boek over oudere jongens van Nick Hornby, met Hugh Grant als aandoenlijke, verstokte versierder. Diens hardnekkige vrijblijvendheid wordt ontregeld door een twaalfjarig jochie. Zonder het venijn van het boek, maar wel heerlijke komedie.

Point Break(Kathryn Bigelow, 1991)Veronica, 20.30-22.55u.

Op sportliefhebbers afgestemde opnamen van surfers en parachutespringers overheersen politiethriller waarin FBI-agent Keanu Reeves zich undercover onder stoere surfers begeeft, op zoek naar bankrovers. Met Patrick Swayze als maniakale schurk.