tv nieuws en documentaires

tv nieuws en documentaires Van Kooten & De Bie Ned,2, 20.50-22.00u. Er zijn mensen die ze nog altijd missen op de zondagavond met hun kijk op het nieuws. Vanavond, in het kader van Boekenweek, een compilatie van sketches over oude mensen uit de archieven. Met Van Kooten en De Bie als oude lullen, krasse knarren en andere senioren.

Van Kooten & De BieNed,2, 20.50-22.00u.

Er zijn mensen die ze nog altijd missen op de zondagavond met hun kijk op het nieuws. Vanavond, in het kader van Boekenweek, een compilatie van sketches over oude mensen uit de archieven. Met Van Kooten en De Bie als oude lullen, krasse knarren en andere senioren.

The Madrid ConnectionNed.2, 23.35-01.15u.

De Amerikaanse filmmaker Justin Webster registreerde de processen tegen de 29 verdachten van de aanslagen in Madrid (11 maart 2004). Daarbij kwamen 191 mensen om het leven. Wat dreef de terroristen? Webster volgde twee van hen en reconstrueerde hoe ze tot hun daad kwamen.