tv film

tv film Il buono, il brutto, il cattivo/ The Good, the Bad and the Ugly (Sergio Leone, 1966) RTL7, 20.30-23.50u. Stijlvol gewelddadige spaghettiwestern die Leone met Clint Eastwood maakte was een internationaal kassucces. Ambivalente held Eastwood zoekt, net als Lee Van Cleef en Eli Wallach, fortuin tijdens Amerikaanse Burgeroorlog. scene uit de film THe Good, the Bad and the Ugly Oorspronkelijke titel: Il Buono, il brutto, il cattivo, Il (1966) FOTO: Filmmuseum Clint Eastwood
tv film Il buono, il brutto, il cattivo/ The Good, the Bad and the Ugly (Sergio Leone, 1966) RTL7, 20.30-23.50u. Stijlvol gewelddadige spaghettiwestern die Leone met Clint Eastwood maakte was een internationaal kassucces. Ambivalente held Eastwood zoekt, net als Lee Van Cleef en Eli Wallach, fortuin tijdens Amerikaanse Burgeroorlog. scene uit de film THe Good, the Bad and the Ugly Oorspronkelijke titel: Il Buono, il brutto, il cattivo, Il (1966) FOTO: Filmmuseum Clint Eastwood Filmmuseum

Il buono, il brutto, il cattivo/The Good, the Bad and the Ugly (Sergio Leone, 1966)RTL7, 20.30-23.50u.

Stijlvol gewelddadige spaghettiwestern die Leone met Clint Eastwood maakte was een internationaal kassucces. Ambivalente held Eastwood zoekt, net als Lee Van Cleef en Eli Wallach, fortuin tijdens Amerikaanse Burgeroorlog.

Million Dollar Baby(Clint Eastwood, 2004)België2, 20.40-22.55u.

Met Oscars voor beste regie en beste film bekroonde boksfilm van Eastwood. Gaat niet echt over boksen, maar over hoop, doorzettingsvermogen of Amerika. De belangrijkste variatie is dit keer dat de bokser een meisje is. Met Hillary Swank.