Telefoonkrabbels (3)

Telefoonkrabbels (3) klik@nrc.nl „Ik, Merel Verburgt uit Utrecht, krabbel altijd tijdens het telefoneren. Het is zelfs zo dat collega’s mijn aantekeningen herkennen door de tekeningetjes. ‘Aha, die zijn van Merel.’ Vaak zijn ze thematisch. Ditmaal brillen, geheel onbewust.”
Telefoonkrabbels (3) klik@nrc.nl „Ik, Merel Verburgt uit Utrecht, krabbel altijd tijdens het telefoneren. Het is zelfs zo dat collega’s mijn aantekeningen herkennen door de tekeningetjes. ‘Aha, die zijn van Merel.’ Vaak zijn ze thematisch. Ditmaal brillen, geheel onbewust.”

„Ik, Merel Verburgt uit Utrecht, krabbel altijd tijdens het telefoneren. Het is zelfs zo dat collega’s mijn aantekeningen herkennen door de tekeningetjes. ‘Aha, die zijn van Merel.’ Vaak zijn ze thematisch. Ditmaal brillen, geheel onbewust.”