op nrcnext.nl

Farfán van PSV Foto AP PSV Eindhoven's Jefferson Farfan, reacts after, his goal during their UEFA Cup round of 16 first-leg soccer match against Tottenham Hotspur at White Hart Lane stadium in London, Thursday March 6, 2008. (AP Photo/Matt Dunham) Associated Press

Vandaag in het nieuws

PSV speelt vanavond de thuiswedstrijd tegen het Engelse Tottenham Hotspur in de achtste finale van het UEFA-cup toernooi. De Eindhovenaren verdedigen een 1-0 voorsprong. In de eredivisie wordt de wedstrijd AZ-Feyenoord ingehaald. Door de politiestaking kon deze wedstrijd zondag geen doorgang vinden. De wielerkoers Parijs-Nice voert van Fleurie naar St. Etienne over 165,6 km.

Vandaag in de weblogs

Boekenbal

Vandaag is de Boekenweek begonnen. Gisteravond werd deze geopend met het traditionele Boekenbal. NRC deed live verslag van het gala.

Bekijk een fotoserie en lees meer op nrc.nl/boekenblog

Woekerpolispaniek

„Een op de drie volwassen Nederlanders bezit één of meer woekerpolissen. Rond deze financiële ramp in wording – de zogeheten woekerpolisaffaire – begint de paniek langzaam toe te slaan”, schrijft econoom en freelance journalist Erica Verdegaal op het geldblog. Ze is niet onder de indruk van de door de financiële ombudsman voorgestelde compensatieregeling van 2 miljard euro. „Dat komt neer op 1.385 euro per polis. Het echte nadeel is vele malen groter.”

Kamp je ook met een woekerpolis? Lees tips om je recht te halen op nrcnext.nl/geldblog

Netwerken bij de vereniging

Carrièrecoach Aukje Delahay geeft haar kijk op en een aantal tips bij het Loopbaan-artikel op pagina 27 in nrc.next.

Nut je verenigingsleven verder uit. Kijk op nrcnext.nl/loopbaan