Giga hifi-set die zo vol zit

Sony NAS-SC55PKE

Een jaar geleden kondigde Sony de eerste Giga Juke aan; een luxe hifi-speler met ingebouwde harddisk van 250 GB. Deze week komt een opvolger uit, de NAS SC55PKE. Het is een hifi-set met een harde schijf van tachtig gigabyte waarop je je eigen muziekverzameling kunt opslaan, (internet-)radio kunt luisteren en playlists kunt synchroniseren naar andere mp3-spelers of een mobiele telefoon. Stijlvol zwart. Zelfs draadloos te beluisteren op een meegeleverde externe speler. Multiroom, dus.

Even muggenziften: Sony’s hifi-set is ook voorzien van een iPod-dock, maar kan daar vermoedelijk niet mee synchroniseren. En tachtig gieg aan muziek lijkt veel, maar een omnivoor met breedbandverbinding heeft al snel 40.000 liedjes bij elkaar geript, gedownload, gekopieerd en gekocht. En dan zit-ie tot de nok toe vol, deze Giga hifi-set.

Marc Hijink

Bekijk de uitgebreide specificaties op nrc.nl/hebben

    • Marc Hijink