Bernlef eregast op Boekenbal

Bernlef eregast op Boekenbal Amsterdam. J. Bernlef, schrijver van het Boekenweekgeschenk, en Renate Dorrestein (links naast hem), schrijfster van het Boekenweekessay, waren gisteravond eregasten op het Boekenbal in de Stadsschouwburg in Amsterdam. Met het bal werd de 73ste Boekenweek geopend. Lees een verslag: nrc.nl/boeken Foto Merlin Daleman Nederland, Amsterdam, 11-03-08 Boekenbal 2008 Bernlef als eregast. © Foto Merlin Daleman
Bernlef eregast op Boekenbal Amsterdam. J. Bernlef, schrijver van het Boekenweekgeschenk, en Renate Dorrestein (links naast hem), schrijfster van het Boekenweekessay, waren gisteravond eregasten op het Boekenbal in de Stadsschouwburg in Amsterdam. Met het bal werd de 73ste Boekenweek geopend. Lees een verslag: nrc.nl/boeken Foto Merlin Daleman Nederland, Amsterdam, 11-03-08 Boekenbal 2008 Bernlef als eregast. © Foto Merlin Daleman Daleman, Merlin