4 Besparen

Hoe stift je je lippen als Gwen? [c] Stargaze Media Photos Photo By Glenn Weiner Gwen Stefani Nickelodeons 20th Annual Kids Choice Awards UCLA Pauley Pavilion Westwood California 03/31/07

Tijd voor mama

www.tijdvoormama.nl

Mama met te weinig tijd: er is nu een website waar je (in de tijd die je toch al niet hebt) praktische tips kunt vinden om tijd te besparen. En waar je elke dag een nieuwtje en een handig weetje leest. Zoals: hoe krijg je bananenvlekken uit een duur kindershirt en hoe stift je je lippen als Gwen Stefani. Zeer summiere informatie, hoor. Zelfs als je maar 5 minuutjes tijd voor jezelf hebt, is dat meer dan genoeg. Ook doet de site aan leuke acties. Zo kun je een personal assistent voor een dag winnen. Bijvoorbeeld een visagist om die wallen en dat futloze haar in een staartje te lijf te gaan of een trainer om die zwangerschapsblubberbuik weg te werken! Precies waar mama in haar drukke leven behoefte aan heeft. Of niet? Heeft de mama die zo veel tijd heeft om na te denken over wat er allemaal mis met haar is, misschien juist toch nog een beetje te veel tijd over? (VL)

Met bijdragen van Renée Heidekamp, Viola Lindner, Marjolein Marchal en Marije Ravelli