3 Snoepen

Biologisch cakeje

Veganistische catering

www.veggierose.nl

De website is net als de cakejes die hij verkoopt, zoet en zacht. Roze roosjes en lichtblauwe strikken sieren de site. Veggierose staat met haar veganistische catering vaak op feestjes en partijen. Ze is niet voor niets door Wakker Dier bekroond met zeven sterren voor haar kookkunsten. Haar hapjes zijn lekker, maar ook heel diervriendelijk. Lisette Kreischer, de dame achter de onder meer veganistische cupcakes, is van vele markten thuis. Ze is van huis uit styliste, organiseert veggie workshops en events en werkt aan een multimediaal concept Veggie In Pumps. In mei komt haar gids Veggie In Pumps, gids voor een ecofabulous leven uit. Met shoptips, recepten en uitleg van vage termen als aryuveda en macrobiotiek. Met om de tekst heen heel veel zoete en zachte plaatjes, zoals picknicks op een tijgerprintkleedje. Dit wordt de aftrap van veel meer (h)eerlijks… (MR)