2 Recyclen

Gemaakt van afval

Worn Again

www.wornagain.co.uk, vanaf 60 pond plus 10 pond verzendkosten

Voor afvalmaterialen als stukken leer, parachute, autobanden, oude T-shirts en brandweerpakken heeft de Britse producent Terra Plana de ideale bestemming gevonden. Hergebruiken die spullen! En wel om er gave sneakers, laarzen en damesschoentjes van te maken. Het merk Terra Plana omvat een breed assortiment flitsende en zeer uiteenlopende modellen schoenen: van pump en zakelijke schoen tot sneaker en casual schoen (prijzen: 60 tot 195 pond). Sinds kort is er de nieuwe lijn: Worn Again. Vijf modellen voor dames en zeven modellen voor heren, met een soort camouflagezool van verschillende kleuren rubber, verschillende kleuren leer en kleurige veters. Als je online bestelt, betaal je 10 pond verzendkosten. Je bent goedkoper uit als je langsgaat bij Topaze in Den Haag (Kettingstraat 8) of Yoi in Amsterdam (De Clerqstraat 4). (MM)