tv nieuws en documentaires

tv nieuws en documentaires Ten days to war BBC2, 23.30-23.40u. Serie korte films (tien dagen lang tien minuten) over echte gebeurtenissen in de aanloop naar de oorlog in Irak, vijf jaar geleden. Vandaag 100 dollar Coffee: negen dagen voor de oorlog een ontmoeting over hoe Irak na de oorlog moet worden geleid. Met o.a. Kenneth Branagh en Juliet Stevenson.
tv nieuws en documentaires Ten days to war BBC2, 23.30-23.40u. Serie korte films (tien dagen lang tien minuten) over echte gebeurtenissen in de aanloop naar de oorlog in Irak, vijf jaar geleden. Vandaag 100 dollar Coffee: negen dagen voor de oorlog een ontmoeting over hoe Irak na de oorlog moet worden geleid. Met o.a. Kenneth Branagh en Juliet Stevenson.

Ten days to warBBC2, 23.30-23.40u.

Serie korte films (tien dagen lang tien minuten) over echte gebeurtenissen in de aanloop naar de oorlog in Irak, vijf jaar geleden. Vandaag 100 dollar Coffee: negen dagen voor de oorlog een ontmoeting over hoe Irak na de oorlog moet worden geleid. Met o.a. Kenneth Branagh en Juliet Stevenson.