tv nieuws en documentaires

tv nieuws en documentaires Op het nachtkastje Ned.2, 22.50-22.55u. Kort portret van schrijfster Hella Haasse. Een specifieke scène die bij de geportretteerde past, geeft een nieuwe en interessante kijk op wie hij of zij is. De auteur spreekt over de passie en het enthousiasme, maar tevens over mogelijke frustraties en keerzijdes van het schrijverschap. den haag hella haassse foto rien zilvold
tv nieuws en documentaires Op het nachtkastje Ned.2, 22.50-22.55u. Kort portret van schrijfster Hella Haasse. Een specifieke scène die bij de geportretteerde past, geeft een nieuwe en interessante kijk op wie hij of zij is. De auteur spreekt over de passie en het enthousiasme, maar tevens over mogelijke frustraties en keerzijdes van het schrijverschap. den haag hella haassse foto rien zilvold Zilvold, Rien

Op het nachtkastjeNed.2, 22.50-22.55u.

Kort portret van schrijfster Hella Haasse. Een specifieke scène die bij de geportretteerde past, geeft een nieuwe en interessante kijk op wie hij of zij is. De auteur spreekt over de passie en het enthousiasme, maar tevens over mogelijke frustraties en keerzijdes van het schrijverschap.