Telefoonkrabbels (2)

Telefoonkrabbels (2) klik@nrc.nl „Bij een vergadering, lezing of tijdens het bellen kan ik beter luisteren en me concentreren als ik ondertussen zit te tekenen”, zegt Saskia de Waal uit Zeist. „Deze krabbel maakte ik tijdens een lang telefoongesprek met mijn zusje in Zwitserland.”
Telefoonkrabbels (2) klik@nrc.nl „Bij een vergadering, lezing of tijdens het bellen kan ik beter luisteren en me concentreren als ik ondertussen zit te tekenen”, zegt Saskia de Waal uit Zeist. „Deze krabbel maakte ik tijdens een lang telefoongesprek met mijn zusje in Zwitserland.” Waal, Saskia de

„Bij een vergadering, lezing of tijdens het bellen kan ik beter luisteren en me concentreren als ik ondertussen zit te tekenen”, zegt Saskia de Waal uit Zeist. „Deze krabbel maakte ik tijdens een lang telefoongesprek met mijn zusje in Zwitserland.”