1 Aanschaffen

For left-handed persons only

Linkshandige producten

www.linkshandigenshop.nl

Producten als een broodmes, een computermuis of een eenvoudige keukenschaar worden doorgaans alleen voor rechtshandigen ontwikkeld. Voor linkshandige mensen kan dat behoorlijk lastig zijn. Probeer een melkpannetje of juslepel maar eens met links uit te schenken. Erg vervelend dat het tuitje dan aan de verkeerde kant zit. De Linkshandigenshop brengt verandering in deze rechtshandig georiënteerde producten. Het gaat om alledaagse artikelen: van kurkentrekkers tot fotocamera’s en van toetsenborden tot heggenscharen. Zo is de linkshandige variant van een melkpannetje op de site te koop voor 29,95 euro (exclusief verzendkosten). Scharen zijn er te vinden in alle maten, kleuren en prijzen. Ook schrijfblokken, waarvan de ringband nu aan de rechterkant zit, zijn online verkrijgbaar. De site is niet erg sexy, maar wel superpraktisch. (SS)