tv nieuws en documentaires

tv nieuws en documentaires Tegenlicht: Control room Ned.2, 23.45 - 01:15u. De Amerikaans-Egyptische regisseuse Jehane Nouhaim kreeg tijdens de oorlog in Irak een kijkje in de keuken van de Arabische zender Al-Jazeera. De film toont verwarde medewerkers. Vreugde heerst over de val van Saddam. Maar kon alleen Amerika hem verdrijven? En was de oorlog nodig? Staff work at the English-language newsroom at the headquarters of the Qatar-based Al Jazeera satellite channel in Doha November, 14, 2006. Arabic television station Al Jazeera launches an English-speaking channel on Wednesday to report world news from a Middle East perspective and challenge the dominance of Western media. REUTERS/Mohammed Dubbous (QATAR) REUTERS

Tegenlicht: Control room Ned.2, 23.45 - 01:15u.

De Amerikaans-Egyptische regisseuse Jehane Nouhaim kreeg tijdens de oorlog in Irak een kijkje in de keuken van de Arabische zender Al-Jazeera. De film toont verwarde medewerkers. Vreugde heerst over de val van Saddam. Maar kon alleen Amerika hem verdrijven? En was de oorlog nodig?