tv nieuws en documentaires

tv nieuws en documentaires Op het nachtkastje Ned.2, 22.49 - 22.50u. De eerste aflevering van een 11-delige serie portretten waarin kennis wordt gemaakt met een auteur en zijn of haar werk. Vandaag vertelt Ronald Giphart over zijn passie en enthousiasme voor het schrijverschap. Maar ook de frustraties en de mogelijke keerzijdes van het vak worden belicht. Ronald GIPHART,auteur.foto VINCENT MENTZEL/NRCH==F/C==Utrecht,13 april 2005 "Troost"
tv nieuws en documentaires Op het nachtkastje Ned.2, 22.49 - 22.50u. De eerste aflevering van een 11-delige serie portretten waarin kennis wordt gemaakt met een auteur en zijn of haar werk. Vandaag vertelt Ronald Giphart over zijn passie en enthousiasme voor het schrijverschap. Maar ook de frustraties en de mogelijke keerzijdes van het vak worden belicht. Ronald GIPHART,auteur.foto VINCENT MENTZEL/NRCH==F/C==Utrecht,13 april 2005 "Troost" Mentzel, Vincent

Op het nachtkastjeNed.2, 22.49 - 22.50u.

De eerste aflevering van een 11-delige serie portretten waarin kennis wordt gemaakt met een auteur en zijn of haar werk. Vandaag vertelt Ronald Giphart over zijn passie en enthousiasme voor het schrijverschap. Maar ook de frustraties en de mogelijke keerzijdes van het vak worden belicht.