Telefoonkrabbels (1)

Telefoonkrabbels (1) klik@nrc.nl Mariet Caris mailt: „Dit werkje maakte mijn dochter Paulien Brouwers tijdens haar vakantiewerk aan de telefoon bij een callcentrum. Hoop dat ze op school beter oplet.” In de rubriek klik@nrc.nl staat elke dag een lezersfoto. Het thema deze week: Telefoonkrabbels. Verstuur je foto in jpg-formaat. Vergeet niet je naam, woonplaats en een beschrijving mee te sturen. Afgebeelde persoon of personen moet(en) toestemming hebben gegeven voor publicatie. Over de keuze van de foto’s wordt niet gecorrespondeerd. Een intiem telefoongesprek of saaie vergadering levert soms een waar kunstwerkje op. Mail ze naar klik@nrc.nl.
Telefoonkrabbels (1) klik@nrc.nl Mariet Caris mailt: „Dit werkje maakte mijn dochter Paulien Brouwers tijdens haar vakantiewerk aan de telefoon bij een callcentrum. Hoop dat ze op school beter oplet.” In de rubriek klik@nrc.nl staat elke dag een lezersfoto. Het thema deze week: Telefoonkrabbels. Verstuur je foto in jpg-formaat. Vergeet niet je naam, woonplaats en een beschrijving mee te sturen. Afgebeelde persoon of personen moet(en) toestemming hebben gegeven voor publicatie. Over de keuze van de foto’s wordt niet gecorrespondeerd. Een intiem telefoongesprek of saaie vergadering levert soms een waar kunstwerkje op. Mail ze naar klik@nrc.nl. Caris, Mariet

Mariet Caris mailt: „Dit werkje maakte mijn dochter Paulien Brouwers tijdens haar vakantiewerk aan de telefoon bij een callcentrum. Hoop dat ze op school beter oplet.”