4 LUNCHTHEATER

Er is te veel wereld Schraapzucht Productiehuis Belleveue ism tgLaLa en De Gemeenschap concept en spel Lotte Dunselman, Anna Schoen (tgLaLa) eindregie Roy Peters, Ton HeijligersÊ (De Gemeenschap) toneelbeeld Femke van Neerven
Er is te veel wereld Schraapzucht Productiehuis Belleveue ism tgLaLa en De Gemeenschap concept en spel Lotte Dunselman, Anna Schoen (tgLaLa) eindregie Roy Peters, Ton HeijligersÊ (De Gemeenschap) toneelbeeld Femke van Neerven Duin, Ben van

Schraapzucht

Amsterdam: Theater Bellevue. T/m 30 maart (beh za/ma) 12.30u. Entree: 8/10 euro. www.theaterbellevue.nl

Schraapzucht is beeldtheater gebaseerd op de ellende van het bestaan en de schoonheid van kleine dingen. Twee vrouwen proberen zich staande te houden in een wereld die voor hen één grote chaos is. Als ze om zich heen kijken, zien ze een oneindig aantal dingen, personen en situaties. Als ze alleen al de namen van al dat spul zouden moeten leren, alle namen, dan zouden ze daar een heel leven over doen. Er is te veel wereld.