2 aankleden

Kunstshirt

Kleding ontworpen door vj’s

www.universeonatshirt.com

Collega vj’s en geliefden Joris Schenk en Efrat Dalach doken samen het nachtleven in. Ze werkten voor Magma (met 100% Isis) en waren vaste vj’s van de Supperclub. Maar de nachten werden te lang en de dagen te kort. Dus ze besloten hun grafisch talent op een T-shirt te botvieren. Het resultaat is verbluffend en erg gewild. Alle shirts, hoodies en babyrompertjes zijn unieke kunstwerkjes. Uniek, want de meeste exemplaren zijn handgemaakt en dus one of a kind, maar ook omdat er niets tussen zit dat door kinderhandjes is vervaardigd. Alle kleding is gegarandeerd sweatshop free en alle T-shirts zijn ook nog eens Oeko-tex gecertificeerd. Dat betekent onder andere dat de kleding geen chemische stoffen afgeeft op jouw huid. Wil je een kunstshirt op maat? Ga dan naar de winkel in Amsterdam (Eerste Bloemdwarsstraat 13a) en kies je ontwerp, stof en kleur. (MR)