Volgende week in NRC Handelsblad

WoensdagFilm – I’m not there, zes keer eenBob Dylan Performance by an actress in a supporting role, Cate Blanchett in ÒIÕm Not ThereÓ (The Weinstein Company) This image is made available here as part of the Academy of Motion Picture Arts and Sciences' 80th Annual Academy Awards¨ Nominations Announcement Press Kit. This image may only be used by legitimate members of the press. Jonathan Wenk / Courtesy of The Weinstein Company Jonathan Wenk / Courtesy of The Weinstein Company

Maandag:Binnenland – Diana Monissen wordt een van de machtigste vrouwen in de gezondheidszorg

WoensdagFilm – I’m not there, zes keer eenBob Dylan

DonderdagWetenschap – De 400ste verjaardag van de telescoop, een Nederlandse vinding

VrijdagCultureel Supplement – Russisch Gazprom zorgt voor Groninger kunstleven

ZaterdagWetenschap & Onderwijs – Een 20 kilometer hoge cd-toren met rekengegevens

Elke dag Fokke & Sukke