Groeten uit Istanbul

Groeten uit Istanbul Reed u met de taxi kriskras door Istanbul? Doorkruiste u de Verenigde Staten per trein van oost- naar westkust? Of liep u over het bedevaartspad naar Santiago de Compostela? Zet uw indrukken op een ansichtkaart (maximaal 50 woorden) en stuur die naar NRC Handelsblad, redactie Zaterdag &cetera, Postbus 8987, 3009 TH Rotterdam. Turkije . Istanbul , 12-02-1995. Taxistandplaats met op de achtergrond een moskee. Foto: Sake Elzinga Elzinga, Sake

Reed u met de taxi kriskras door Istanbul? Doorkruiste u de Verenigde Staten per trein van oost- naar westkust? Of liep u over het bedevaartspad naar Santiago de Compostela?

Zet uw indrukken op een ansichtkaart (maximaal 50 woorden) en stuur die naar NRC Handelsblad, redactie Zaterdag &cetera, Postbus 8987, 3009 TH Rotterdam.