Verplichte figuren

Verplichte figuren Met Verplichte figuren keert het oer-Nederlandse genre van de cabaret-musical terug. In een paar losse verhaallijnen, die elkaar steeds kruizen, zoeken allerlei types naar de liefde of een andere vervulling. De gespeelde scènes bieden harde grappen en geestige karikaturen, de liedjes geven de personages warmte en diepte. Alex Klaasen bijvoorbeeld speelt op karikaturale wijze een bejaarde, maar geeft die rol tragiek in het lied 500 Meter naar Dirk van den Broek, en terug. Regisseur Marcus Azzini vlecht alles elegant in elkaar. Klaasen en Ellen Pieters spelen fenomenaal een aantal dubbelrollen: van de racistische bejaarde tot de overspelige hetero. Tournee t/m 6 juni. Inl. 020- 6164004, www.verplichtefiguren.nl. Verplichte Figuren Hummelinck Stuurman Theaterbureau MetÊ:Jelka van Houten, Alex Klaasen,Ellen Pieters,Maarten Heijmans, Martine de Jager en Peter van Rooijen Idee en concept: Alex Klaasen, Niek Barendsen en Jurriaan van Dongen Scenario: Niek Barendsen Liedteksten: Jurrian van Dongen Muziek: Peter van de Witte Regie: Marcus Azzini
Verplichte figuren Met Verplichte figuren keert het oer-Nederlandse genre van de cabaret-musical terug. In een paar losse verhaallijnen, die elkaar steeds kruizen, zoeken allerlei types naar de liefde of een andere vervulling. De gespeelde scènes bieden harde grappen en geestige karikaturen, de liedjes geven de personages warmte en diepte. Alex Klaasen bijvoorbeeld speelt op karikaturale wijze een bejaarde, maar geeft die rol tragiek in het lied 500 Meter naar Dirk van den Broek, en terug. Regisseur Marcus Azzini vlecht alles elegant in elkaar. Klaasen en Ellen Pieters spelen fenomenaal een aantal dubbelrollen: van de racistische bejaarde tot de overspelige hetero. Tournee t/m 6 juni. Inl. 020- 6164004, www.verplichtefiguren.nl. Verplichte Figuren Hummelinck Stuurman Theaterbureau MetÊ:Jelka van Houten, Alex Klaasen,Ellen Pieters,Maarten Heijmans, Martine de Jager en Peter van Rooijen Idee en concept: Alex Klaasen, Niek Barendsen en Jurriaan van Dongen Scenario: Niek Barendsen Liedteksten: Jurrian van Dongen Muziek: Peter van de Witte Regie: Marcus Azzini Duin, Ben van

Met Verplichte figuren keert het oer-Nederlandse genre van de cabaret-musical terug. In een paar losse verhaallijnen, die elkaar steeds kruizen, zoeken allerlei types naar de liefde of een andere vervulling. De gespeelde scènes bieden harde grappen en geestige karikaturen, de liedjes geven de personages warmte en diepte. Alex Klaasen bijvoorbeeld speelt op karikaturale wijze een bejaarde, maar geeft die rol tragiek in het lied 500 Meter naar Dirk van den Broek, en terug. Regisseur Marcus Azzini vlecht alles elegant in elkaar. Klaasen en Ellen Pieters spelen fenomenaal een aantal dubbelrollen: van de racistische bejaarde tot de overspelige hetero.

Tournee t/m 6 juni. Inl. 020- 6164004, www.verplichtefiguren.nl.