Verdi’s ‘La traviata’ in sinister zwart

Verdi’s ‘La traviata’ in sinister zwart Als een ‘zwarte kroniek van een aangekondigde dood’. Zo oogde in 2003 Verdi’s opera La traviata in de regie van Monique Wagemakers. De Reisopera herneemt die productie nu met het Orkest van het Oosten onder leiding van Mark Shanahan. De rol van Alfredo wordt gezongen door de jonge Turkse tenor Soner Bülent Bezdüz, Sally Silver is de courtisane Violetta, op wier tragische dood de consequent zwarte kostumering al vooruit loopt. Voorstellingen: 22 maart Apeldoorn, 26 maart Arnhem, 28 maart Zaandam. 1 april Leeuwarden, 3 & 5 april Den Haag, 8 april Rotterdam, 12 april Groningen, 15 april Maastricht, 19 april Utrecht, 22 april Den Bosch, 24 april Sittard, 26 april Eindhoven. Inl./res.: www.reisopera.nl

Als een ‘zwarte kroniek van een aangekondigde dood’. Zo oogde in 2003 Verdi’s opera La traviata in de regie van Monique Wagemakers. De Reisopera herneemt die productie nu met het Orkest van het Oosten onder leiding van Mark Shanahan. De rol van Alfredo wordt gezongen door de jonge Turkse tenor Soner Bülent Bezdüz, Sally Silver is de courtisane Violetta, op wier tragische dood de consequent zwarte kostumering al vooruit loopt. Voorstellingen: 22 maart Apeldoorn, 26 maart Arnhem, 28 maart Zaandam. 1 april Leeuwarden, 3 & 5 april Den Haag, 8 april Rotterdam, 12 april Groningen, 15 april Maastricht, 19 april Utrecht, 22 april Den Bosch, 24 april Sittard, 26 april Eindhoven. Inl./res.: www.reisopera.nl