Vechten voor het dagelijks brood

Vechten voor het dagelijks brood Rawalpindi. Vrouwen proberen eten te bemachtigen in een winkel in de buitenwijken van Rawalpindi, in Pakistan. De prijzen van voedsel en brandstof zijn afgelopen maand enorm gestegen in Pakistan, met voedselrellen tot gevolg. Veel mensen zijn afhankelijk van overheidssteun om te overleven. Ook deze winkel is gesubsidieerd. Foto AP/Emilio Morenatti Pakistani women struggle as they try to order food outside of a subsidized food store on the outskirts of Rawalpindi, Pakistan, Wednesday, March 5, 2008. Basic food and fuel prices have soared in Pakistan over the last months, causing many to depend on government subsidies to simply get by. (AP Photo/Emilio Morenatti) Associated Press

Vrouwen proberen eten te bemachtigen in een winkel in de buitenwijken van Rawalpindi, in Pakistan. De prijzen van voedsel en brandstof zijn afgelopen maand enorm gestegen in Pakistan, met voedselrellen tot gevolg. Veel mensen zijn afhankelijk van overheidssteun om te overleven. Ook deze winkel is gesubsidieerd.