To Burn Oneself with Oneself

To Burn Oneself with Oneself Op de sprankelende expositie To Burn Oneself with Oneself, die gastcurator Mark Kremer in de Appel heeft samengesteld, gaat het om de allesvernietigende romantische drift en haar verschijningsvormen in de kunst. Om passie die zo groot is, dat ze het voorwerp van passie opeet, spiegelt, zelf voorwerp van passie wordt. Het goede van deze thematische groepsexpositie is dat er niet is gezocht naar de letterlijke, romantische verbeelding. In De Appel geen dromerige, geschilderde taferelen, maar in To Burn Oneself with Oneself gaat het om iets dat het best omschreven kan worden als het romantische levensgevoel, dat niet per se tot romantische plaatjes hoeft te leiden. T/m 6 april De Appel, Nwe Spiegelstr 10, A'dam. Wo t/m zo 11-18u

Op de sprankelende expositie To Burn Oneself with Oneself, die gastcurator Mark Kremer in de Appel heeft samengesteld, gaat het om de allesvernietigende romantische drift en haar verschijningsvormen in de kunst. Om passie die zo groot is, dat ze het voorwerp van passie opeet, spiegelt, zelf voorwerp van passie wordt. Het goede van deze thematische groepsexpositie is dat er niet is gezocht naar de letterlijke, romantische verbeelding. In De Appel geen dromerige, geschilderde taferelen, maar in To Burn Oneself with Oneself gaat het om iets dat het best omschreven kan worden als het romantische levensgevoel, dat niet per se tot romantische plaatjes hoeft te leiden.

T/m 6 april De Appel, Nwe Spiegelstr 10, A'dam. Wo t/m zo 11-18u