Tijdens Tefaf Festival Maastricht

Tijdens Tefaf Festival Maastricht Om de bezoekers van kunstbeurs Tefaf in Maastricht ook ‘s avond te vermaken, is het Tijdens Tefaf Festival bedacht, met bijzonder theater en muziek. In vijftien winkeletalages is de Franse voostelling La Révolte des Mannequins (Opstand der paspoppen) te zien. Dirk Roofthooft speelt Jan Fabres monoloog De koning van het plagiaat. Krisztina de Châtel toont haar dansvoorstelling Imperium, over de koninginnen Elizabeth en Mary Stuart die om de macht vechten, op muziek van Purcell. NTGent brengt de komische én meespelende country-avond Ik val, val in mijn armen, met Wim Opbrouck en Els Dottermans. 8-16 maart Theater aan het Vrijthof en elders. Inl 043-3505555 of www.theateraanhetvrijthof.nl.

Om de bezoekers van kunstbeurs Tefaf in Maastricht ook ‘s avond te vermaken, is het Tijdens Tefaf Festival bedacht, met bijzonder theater en muziek. In vijftien winkeletalages is de Franse voostelling La Révolte des Mannequins (Opstand der paspoppen) te zien. Dirk Roofthooft speelt Jan Fabres monoloog De koning van het plagiaat. Krisztina de Châtel toont haar dansvoorstelling Imperium, over de koninginnen Elizabeth en Mary Stuart die om de macht vechten, op muziek van Purcell.

NTGent brengt de komische én meespelende country-avond Ik val, val in mijn armen, met Wim Opbrouck en Els Dottermans.

8-16 maart Theater aan het Vrijthof en elders. Inl 043-3505555 of www.theateraanhetvrijthof.nl.