Straatkunst van Banksy in Londen

Straatkunst van Banksy in Londen Schilderijen van straatkunstenaar Banksy zijn goud waard. Meer dan 50 schilderijen, tekeningen en printen, waarvan de meeste te koop zijn, zijn samengebracht in een van de grootste collecties van zijn commerciële werk. Het schilderij Painting That Everyone Always Says They Want To Buy But No One Ever Does, waarin haaien rond een boodschappenwagentje vol goudvissen zwemmen, is met verf geschilderd. Dit is nogal uitzonderlijk voor de kunstenaar die meestal stencils maakt. Bombing Middle England, een groot werk dat Banksy op de muur van een filmproductiemaatschappij zette, is er ook – speciaal weggehaald en ingelijst. T/m 29/3 De Andipa Gallery, Walton Street, Knightsbridge, Londen SW3, www.andipamodern.com
Straatkunst van Banksy in Londen Schilderijen van straatkunstenaar Banksy zijn goud waard. Meer dan 50 schilderijen, tekeningen en printen, waarvan de meeste te koop zijn, zijn samengebracht in een van de grootste collecties van zijn commerciële werk. Het schilderij Painting That Everyone Always Says They Want To Buy But No One Ever Does, waarin haaien rond een boodschappenwagentje vol goudvissen zwemmen, is met verf geschilderd. Dit is nogal uitzonderlijk voor de kunstenaar die meestal stencils maakt. Bombing Middle England, een groot werk dat Banksy op de muur van een filmproductiemaatschappij zette, is er ook – speciaal weggehaald en ingelijst. T/m 29/3 De Andipa Gallery, Walton Street, Knightsbridge, Londen SW3, www.andipamodern.com

Schilderijen van straatkunstenaar Banksy zijn goud waard. Meer dan 50 schilderijen, tekeningen en printen, waarvan de meeste te koop zijn, zijn samengebracht in een van de grootste collecties van zijn commerciële werk. Het schilderij Painting That Everyone Always Says They Want To Buy But No One Ever Does, waarin haaien rond een boodschappenwagentje vol goudvissen zwemmen, is met verf geschilderd. Dit is nogal uitzonderlijk voor de kunstenaar die meestal stencils maakt. Bombing Middle England, een groot werk dat Banksy op de muur van een filmproductiemaatschappij zette, is er ook – speciaal weggehaald en ingelijst.

T/m 29/3 De Andipa Gallery, Walton Street, Knightsbridge, Londen SW3, www.andipamodern.com