Schaatsactie voor de ijsbeer

Schaatsactie voor de ijsbeer Afgelopen zondag hebben achthonderdvijftig schaatsende kinderen met een witte berenmuts op samen een lang lint gemaakt op de Jaap Edenbaan in Amsterdam. Dit vormde het startsein van actie om de ijsberen op de Noordpool te helpen. De leefomgeving van de ijsbeer wordt bedreigd door smeltend ijs. Drie maanden zal het Wereld Natuur Fonds mensen oproepen minder energie te verbruiken. Niet stiekem met een lampje lezen 's avonds in bed, nee lichtje uit. Energiebesparing zorgt voor minder CO2 uitstoot. (foto: WFA/Rein van Zanen) www.rangerclub.nl
Schaatsactie voor de ijsbeer Afgelopen zondag hebben achthonderdvijftig schaatsende kinderen met een witte berenmuts op samen een lang lint gemaakt op de Jaap Edenbaan in Amsterdam. Dit vormde het startsein van actie om de ijsberen op de Noordpool te helpen. De leefomgeving van de ijsbeer wordt bedreigd door smeltend ijs. Drie maanden zal het Wereld Natuur Fonds mensen oproepen minder energie te verbruiken. Niet stiekem met een lampje lezen 's avonds in bed, nee lichtje uit. Energiebesparing zorgt voor minder CO2 uitstoot. (foto: WFA/Rein van Zanen) www.rangerclub.nl WFA

Afgelopen zondag hebben achthonderdvijftig schaatsende kinderen met een witte berenmuts op samen een lang lint gemaakt op de Jaap Edenbaan in Amsterdam. Dit vormde het startsein van actie om de ijsberen op de Noordpool te helpen. De leefomgeving van de ijsbeer wordt bedreigd door smeltend ijs. Drie maanden zal het Wereld Natuur Fonds mensen oproepen minder energie te verbruiken. Niet stiekem met een lampje lezen 's avonds in bed, nee lichtje uit. Energiebesparing zorgt voor minder CO2 uitstoot. (foto: WFA/Rein van Zanen)

www.rangerclub.nl