Petra herstelt van ziekte

Petra herstelt van ziekte KORT NIEUWS De 13-jarige Koalabeer Petra, die in de dierentuin in Sydney woont, is vanaf woensdag uit de groep gehaald. Zij is geholpen aan een schimmelinfectie aan haar neusholte, veroorzaakt door paddestoelen in eucalyptusbomen waar zij in klom. Petra kreeg medicijnen en komt bij. (foto AFP/Anoek de Groot) Petra the koala recovers after nasal surgery at Sydney Wildlife World , in Sydney, Australia, Wednesday, March 5, 2008. Petra after having a CT scan was diagnosed with a fungal disease called Cryptococcus, which is a common disease found in the nasal cavity of some koalas and is caused by a fungus associated with particular eucalypt trees.(AP Photo/Rob Griffith) Associated Press

De 13-jarige Koalabeer Petra, die in de dierentuin in Sydney woont, is vanaf woensdag uit de groep gehaald. Zij is geholpen aan een schimmelinfectie aan haar neusholte, veroorzaakt door paddestoelen in eucalyptusbomen waar zij in klom. Petra kreeg medicijnen en komt bij. (foto AFP/Anoek de Groot)